28.06.2021
BBA Otizm kurucusu Prof. Dr. Binyamin Birkan BCBA-D Tarafından Otizm ABA Birimimizin Dış Denetimi Gerçekleştirilmiştir
Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi olarak bir yıldır BBA (Binyamin Birkan Akademi) ile devam eden kurumsal partnerliğimizin bir koşulu olarak BBA Otizm kurucusu Prof. Dr. Binyamin Birkan BCBA-D tarafından Otizm ABA birimimizin dış denetimi gerçekleştirilmiştir. Denetim sırasında eğitmenlerimizin uygulama yeterliliklerine ve çocuklar için yapılan programların uluslararası standartlara göre uygunluğu denetlenerek akreditasyondan geçmiştir. Eskişehir’de ilk ve tek olan BBA (Binyamin Birkan Akademi) ile kurumsal partnerliğimizin "Özel Çocuklarımız İçin En Özel Eğitimi" vermek adına bir yıl daha devam edecek olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm süpervizörlerimize, eğitimcilerimize ve bizlere bu imkanı sunan Prof. Dr. Binyamin Birkan hocamıza şükranlarımızı sunarız.
İLGİLİ BLOG YAZILARI
Özel öğrenme güçlüğü (ÖÖG) olan çocuklar akademik becerilerde güçlük yaşamanın yanında, davranışlarını kontrol etme, sosyal beceriler sergileme ve öz düzenleme becerilerinde de zorluklar yaşamaktadır.
DetaylarMesleki Eğitim ve İstihdama Hazırlık Programı (MEİP) özel gereksinimli bireylerin çalışma yaşamına katılım için gerekli yeterlilikler alanında değerlendirilmesini ve gereksinim duyduğu desteklerin sunulmasını içermektedir.
DetaylarÇalışma yaşamına katılmak ve sürdürülebilir şekilde çalışmak yetişkinlik döneminde yaşam kalitesi düzeyini önemli seviyede arttırmaktadır.
DetaylarİLETİŞİM FORMU
Tüm soru, görüş ve önerileriniz için aşağıdaki
form aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.
İLETİŞİM
Çamlıca Mh. İlke Sk. No:74
Tepebaşı / ESKİŞEHİR
0 (222) 243 0 243
0 (552) 743 0 243
Sosyal medya kanallarımızdan bize ulaşabilir,
yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.