29.01.2021
Prof. Dr. Binyamin Birkan Eskişehir Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisini Ziyaret Etti

Eskişehir yapı taşı özel eğitim akademisi, otizmli bireylere mükemmel ve etkili bilimsel eğitim hizmetlerinin sunulması, bu hizmetlerin sürdürülmesi, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kurulan BBA’nın (Binyamin Birkan Akademi) bir üyesi olmaktan gurur duyar. Sayın Prof. Dr. Binyamin Birkan hocamıza ve ekibine verdiği emekler için sonsuz teşekkür ederiz.
İLGİLİ BLOG YAZILARI
Bu araştırmanın amacı, özel öğrenme güçlüğü tanılı öğrencilerin akıcı okuma ve okuduğunu anlama performanslarını “Akıcı Okuma ve Okuduğunu Anlama Destek Eğitim Programı (OKA2DEP” ile değerlendirmektir.
DetaylarDili yazılı ya da sözlü anlamak ve kullanabilmek için gerekli olan bilgi alma süreçlerinin birinde veya birkaçında ortaya çıkan; dinleme, konuşma, okuma, heceleme, dikkat yoğunlaştırma ya da matematiksel işlemleri yapma güçlüğü nedeniyle özel eğitim hizmetlerine ihtiyacı olan bireylerdir.
DetaylarDikkat eksikliği, aşırı hareketlilik, ataklık ve dürtüsellik özelliklerinin belirgin olduğu, etkinlik ve görevleri sürdürme ve tamamlamada güçlük çekilen ve bu özellikler nedeni ile belirgin sorunlar yaşanan gelişimsel bir bozukluktur (Öktem, 2009).
DetaylarİLETİŞİM FORMU
Tüm soru, görüş ve önerileriniz için aşağıdaki
form aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.
İLETİŞİM
Çamlıca Mh. İlke Sk. No:74
Tepebaşı / ESKİŞEHİR
0 (222) 243 0 243
0 (552) 743 0 243
Sosyal medya kanallarımızdan bize ulaşabilir,
yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.